kaminotehnika

 

Fire

ПРОМОЦИЯ! Всички гръцки камери на PAPADOPOULOS - до 31 август с 10% отстъпка!

 

горивни камерикаминибарбекю и фурниПроектиАксесоариИзделия от мрамор и гранитОкачени фасади

 

 

webmaster:

Валентин Пашов

ФУРНИ И БАРБЕКЮ

първа предишна стр. 1, 2, 3, 4, 5, 6 следваща последна

 

549 На тази фурна с барбекю в Панчарево са сложени само плотовете. Останалото е подготвено за мотаж на останалата облицовка. 550 На тази фурна с барбекю в Панчарево са сложени само плотовете. Останалото е подготвено за мотаж на останалата облицовка. 551 Едно съвсем скромно барбекю. Дима е оставен свободно да се издига покрай стената на къщата. 552 Едно съвсем скромно барбекю. Дима е оставен свободно да се издига покрай стената на къщата.
553 Това е барбекю със заоблено було. 554 Много красива фурна с барбекю. А колко фкусни неща правиииии. 555  Много красива фурна с барбекю. А колко фкусни неща правиииии. 556 Ето как изглежда една наша фурна, погледната отблизо.
557 А това е един от редките случаи, когато фурната е разположена зад барбекюто. Навеса отстрани е за складиране на дървата за барбекюто и за камината в къщата. 558 А това е един от редките случаи, когато фурната е разположена зад барбекюто. Навеса отстрани е за складиране на дървата за барбекюто и за камината в къщата. 559 Ето още една фурна, разположена зад огнището на барбекюто. 560 Ето още една фурна, разположена зад огнището на барбекюто.
561 Едно барбекю, в ъгъла на навеса. 562 Това барбекю е под дървен навес в двора на симпатична къща в Челопечене. 563 Това барбекю е под дървен навес в двора на симпатична къща в Челопечене. 564 Барбекю с облицовка от Туф и червени тухли - Диканите

 

първа предишна стр. 1, 2, 3, 4, 5, 6 следваща последна