kaminotehnika

 

Fire

ПРОМОЦИЯ! Всички гръцки камери на PAPADOPOULOS - до 31 август с 10% отстъпка!

 

горивни камерикаминибарбекю и фурниПроектиАксесоариИзделия от мрамор и гранитОкачени фасади

 

 

webmaster:

Валентин Пашов

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ

Това е схема как въздуха от стаята се затопля около горивната камера и димоходната тръба и излиза през горните решетки на камините. Принципна схема на отопление с един основен въздуховод и последователни разклонения. Принципна схема на отопление с няколко основни въздуховода и последващи разклонения. Схема на отопление на къща през подпокривното пространство и таванни решетки.
Това е пространството около горивната камера и димоотводната тръба, където се загрява въздуха. Това е пространството около горивната камера и димоотводната тръба, където се загрява въздуха. Това е пространството около горивната камера и димоотводната тръба, където се загрява въздуха. Клапа на горивна камера, преходник от по-голям към по-малък диаметър на димоходна тръба и самата тръба.
Вентилатор V 350, окачен на тавана и част от въдуховодите. Вентилатор V 350, окачен на тавана и част от въдуховодите. Така изглеждат въздуховоди със стенни решетки за топъл въздух в окончателен вид. Така изглеждат въздуховоди със стенни решетки за топъл въздух в окончателен вид.