kaminotehnika

 

Fire

ПРОМОЦИЯ! Всички гръцки камери на PAPADOPOULOS - до 31 август с 10% отстъпка!

 

горивни камерикаминибарбекю и фурниПроектиАксесоариИзделия от мрамор и гранитОкачени фасади

 

 

webmaster:

Валентин Пашов

ФУРНИ И БАРБЕКЮ

    стр.1, 2, 3, 4, 5, 6 следваща последна

 

501 От хола на къща в Драгалевци се излиза на терасата. Там може да се приготвят много неща на тази фурна или на барбекюто. Облицовката е от обрязан гнайс и гранитни плотове. 502 От хола на къща в Драгалевци се излиза на терасата. Там може да се приготвят много неща на тази фурна или на барбекюто. Облицовката е от обрязан гнайс и гранитни плотове. 503 От хола на къща в Драгалевци се излиза на терасата. Там може да се приготвят много неща на тази фурна или на барбекюто. Облицовката е от обрязан гнайс и гранитни плотове. 504 От хола на къща в Драгалевци се излиза на терасата. Там може да се приготвят много неща на тази фурна или на барбекюто. Облицовката е от обрязан гнайс и гранитни плотове.
505 Барбекюто на терасата до къщичка в Банкя. Облицовката е от гнайс и дървени елементи. 506 Барбекюто на терасата до къщичка в Банкя. Облицовката е от гнайс и дървени елементи. 507 Барбекю на двора. Облицовката е гнайс и гранитен плот. 508 Терасата на къща в Бояна. Барбекю с гранитен плот.
509 Сега сме високо на Витоша - местността Ярема. Барбекюто е с облицовка от гранит. 510 Сега сме високо на Витоша - местността Ярема. Барбекюто е с облицовка от гранит. 511 Пак сме на Ярема. Сега вече предишното барбекю е напълно завършено. Даже и навеса над него е готов. 512 Пак сме на Ярема. Сега вече предишното барбекю е напълно завършено. Даже и навеса над него е готов.
513 Тук сме в Драгалевци. Фурната е изградена зад мястото за барбекю и чеверме. Монтирахме аксесоари за въртене на чевермето. Има лопатка за пици. На земята се вижда стойка с различни височини за скарата и прибори за камина. Другото интересно при тази фурна е газовата горелка, с която ще се загрява. Нея можете да видите под плота. Плотовете изработихме от много интересен зелен мрамор. 514 Тук сме в Драгалевци. Фурната е изградена зад мястото за барбекю и чеверме. Монтирахме аксесоари за въртене на чевермето. Има лопатка за пици. На земята се вижда стойка с различни височини за скарата и прибори за камина. Другото интересно при тази фурна е газовата горелка, с която ще се загрява. Нея можете да видите под плота. Плотовете изработихме от много интересен зелен мрамор. 515 Малка разходка ни отведе до Ботевград. На терасата на красива къща направихме това барбекю. Облицовката е от обрязан гнайс и гранитни плотове. 516 Малка разходка ни отведе до Ботевград. На терасата на красива къща направихме това барбекю. Облицовката е от обрязан гнайс и гранитни плотове.

 

    стр.1, 2, 3, 4, 5, 6 следваща последна