kaminotehnika

 

Fire

ПРОМОЦИЯ! Всички гръцки камери на PAPADOPOULOS - до 31 август с 10% отстъпка!

 

горивни камерикаминибарбекю и фурниПроектиАксесоариИзделия от мрамор и гранитОкачени фасади

 

 

webmaster:

Валентин Пашов

ФУРНИ И БАРБЕКЮ

първа предишна стр. 1, 2, 3, 4, 5, 6 следваща последна

 

533 Фурна с барбекю до разкошна къща в Бояна. Облицовката е от полиран розов пясъчник. 534 Фурна с барбекю до разкошна къща в Бояна. Облицовката е от полиран розов пясъчник. 535 Фурна с барбекю, облицовка от гранит - с. Мало бучино. 536 Барбекю с. Реброво.
537 В двора на къща до София, край малкото езеро, под навеса направихме едно кокетно барбекю. Плотовете са гранитни, а челата - измазани. 538 В двора на къща до София, край малкото езеро, под навеса направихме едно кокетно барбекю. Плотовете са гранитни, а челата - измазани. 539 В двора на къща до София, край малкото езеро, под навеса направихме едно кокетно барбекю. Плотовете са гранитни, а челата - измазани. 540 В самия край на двора е построена малкакъщичка - само за "най-нашите" хора. В нея е това красиво барбекю с фурна. Облицовката е от тъмно зелен гранит.
541 В самия край на двора е построена малкакъщичка - само за "най-нашите" хора. В нея е това красиво барбекю с фурна. Облицовката е от тъмно зелен гранит. 542 В самия край на двора е построена малкакъщичка - само за "най-нашите" хора. В нея е това красиво барбекю с фурна. Облицовката е от тъмно зелен гранит. 543 От терасата до това барбекю се разкрива страхотна гледка към брега на Охридското езеро. Облицовката е изпълнена с варовиков глиц и плотове от кафяв гранит "Балтик браун". 544 От терасата до това барбекю се разкрива страхотна гледка към брега на Охридското езеро. Облицовката е изпълнена с варовиков глиц и плотове от кафяв гранит "Балтик браун".
545 Отново сме край Охридското езеро. Особеното в случая е, че фурната е селектрически нагреватели. Минтирали сме 5 000 W мощност за печене. Барбекюто е традиционно на дърва. Облицовката е от червен пясъчник, кафяв гранит и дървена греда. 546 Отново сме край Охридското езеро. Особеното в случая е, че фурната е селектрически нагреватели. Минтирали сме 5 000 W мощност за печене. Барбекюто е традиционно на дърва. Облицовката е от червен пясъчник, кафяв гранит и дървена греда. 547 Мястото е Боровец, заведението - "Bulgarian Dish". След няколко спускания със ските, едно от най-приятните неща е човек да седне на топло и да хапне нещо току що приготвено. Във фурната се правят пърленки за 7 - 8 минути, а на скарата се пече какво ли не. 548 Мястото е Боровец, заведението - "Bulgarian Dish". След няколко спускания със ските, едно от най-приятните неща е човек да седне на топло и да хапне нещо току що приготвено. Във фурната се правят пърленки за 7 - 8 минути, а на скарата се пече какво ли не.

 

първа предишна стр. 1, 2, 3, 4, 5, 6 следваща последна