kaminotehnika

 

Fire

ПРОМОЦИЯ! Всички гръцки камери на PAPADOPOULOS - до 31 август с 10% отстъпка!

 

горивни камерикаминибарбекю и фурниПроектиАксесоариИзделия от мрамор и гранитОкачени фасади

 

 

webmaster:

Валентин Пашов

ФУРНИ И БАРБЕКЮ

първа предишна стр. 1, 2, 3, 4, 5, 6   последна

 

565 И отново сме край Ботевград - местността Зелин. Тук набързо спретнахме това барбекю и го оставихме на майсторите там да му направят облицовката. 566 И отново сме край Ботевград - местността Зелин. Тук набързо спретнахме това барбекю и го оставихме на майсторите там да му направят облицовката. 567 Това барбекю направихме на терасата на красива къща в Храбърско. Плотовете са от индийски гранит "Мултиколор", а челата - от вулканичен Туф. От дясно плота продължава към мивката. Краката ще бъдат облечени заедно с полагането на настилката. 568 Това барбекю направихме на терасата на красива къща в Храбърско. Плотовете са от индийски гранит "Мултиколор", а челата - от вулканичен Туф. От дясно плота продължава към мивката. Краката ще бъдат облечени заедно с полагането на настилката.
569 Не за първи път сме край Ботевград. Това барбекю е на терасата до басейна. Плотовете са изработени от индийски гранит "Мултиколор", а челата - от Туф. 570 Не за първи път сме край Ботевград. Това барбекю е на терасата до басейна. Плотовете са изработени от индийски гранит "Мултиколор", а челата - от Туф. 571 От покрива на нова кооперация в кв. Хиподрума се разкрива фантастична гледка към Витоша. На една от терасите горе направихме това барбекю. След нас ще се прави облицовка от варовик и ще се монтира дървена греда. 572 От покрива на нова кооперация в кв. Хиподрума се разкрива фантастична гледка към Витоша. На една от терасите горе направихме това барбекю. След нас ще се прави облицовка от варовик и ще се монтира дървена греда.
573 В софийския квартал Хладилника има доста приятни къщички. Под навеса в задния двор на една такава къща иззидахме това семпло барбекю. И тук след нас ще се прави облицовка от майсторите на фирмата строител. 574 В софийския квартал Хладилника има доста приятни къщички. Под навеса в задния двор на една такава къща иззидахме това семпло барбекю. И тук след нас ще се прави облицовка от майсторите на фирмата строител. 575 Барбекю в Божурище. Облицовката е от жълт гнайс, а плотовете - от гранит. 576 Барбекю в Божурище. Облицовката е от жълт гнайс, а плотовете - от гранит.
577 Това красиво изделие направихме в Кътина. Тук мястото за правене на барбекю е пред фурната. Основата е фугирана зидария с червена облицовъчна тухла. Плотовете са от индийски гранит. Декорацията в горната част е от бежов травертин и дървена греда. 578 Това красиво изделие направихме в Кътина. Тук мястото за правене на барбекю е пред фурната. Основата е фугирана зидария с червена облицовъчна тухла. Плотовете са от индийски гранит. Декорацията в горната част е от бежов травертин и дървена греда. 579 Фурна с барбекю. На просторна тераса до къща, недалеч от сръбската граница, се събира голяма фамилия. Тук е мястото за направата на вкусните неща. Плота е изработен от индийски гранит, а горе оставено място за дървена греда. 580 Фурна с барбекю. На просторна тераса до къща, недалеч от сръбската граница, се събира голяма фамилия. Тук е мястото за направата на вкусните неща. Плота е изработен от индийски гранит, а горе оставено място за дървена греда.

 

първа предишна стр. 1, 2, 3, 4, 5, 6   последна