kaminotehnika

 

Fire

ПРОМОЦИЯ! Всички гръцки камери на PAPADOPOULOS - до 31 август с 10% отстъпка!

 

горивни камерикаминибарбекю и фурниПроектиАксесоариИзделия от мрамор и гранитОкачени фасади

 

 

webmaster:

Валентин Пашов

СЪВРЕМЕННИ КАМИНИ

    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 следваща последна

 

001 Камина, отопляваща с въздуховоди един неголям апартамент. Горивната камера е B 1 на CHEMINEE DIFFUSION. Облицовката и настилката са от врачански варовик, а плота от гранит.

002 Камина, отопляваща с въздуховоди един неголям апартамент. Горивната камера е B 1 на CHEMINEE DIFFUSION. Облицовката и настилката са от врачански варовик, а плота от гранит.

003 Тази камина отоплява един доста голям хол в къща в Банкя. Камерата е B 20 на CHEMINEE DIFFUSION с вертикално отваряне на вратата. Ветикалната облицовка е от португалски варовик, а плотовете и настилката пред камината - от тъмно зелен гранит.

004 Тази камина отоплява един доста голям хол в къща в Банкя. Камерата е B 20 на CHEMINEE DIFFUSION с вертикално отваряне на вратата. Ветикалната облицовка е от португалски варовик, а плотовете и настилката пред камината - от тъмно зелен гранит.

005 Една от многото камини, които сме правили в престижния квартал Бояна. На зиданата камина е монтирана вратичка с огнеупорно стъкло и е вградена в стената. Облицовката е от светло зелен мрамор, а гранитните плотове са с подлепка и вградена месингова лайстна.

006 Камината е изградена в приятна къща във Владая. Горивната камера е PRIMO с дясно странично стъкло на CHEMINEE PHILIPPE. Облицовката е от врачански варовик, а плотовете - от маслено зелен гранит.

007 Къщата е край Панчарево, а тази красива камина е с горивна камера Foyer 823 PR на CHEMINEE PHILIPPE. Булото е kръгло, а облицовката и настилката са от масивен врачански варовик. Гранитните плотове са с подлепки и вградени месингови лайстни.

008 Къщата е край Панчарево, а тази красива камина е с горивна камера Foyer 823 PR на CHEMINEE PHILIPPE. Булото е kръгло, а облицовката и настилката са от масивен врачански варовик. Гранитните плотове са с подлепки и вградени месингови лайстни.

009 Тази камина е монтирана в спалнята на предишната къща. Камерата е 520 h на BEF HOME. Облицовката е с рамка от врачански варовик и гранитен плот.

010 Вече сме в Малинова долина. Тук камината е с призматична камера с вертикално повдигане на стъклото. Облицовката е изработена от бежов египетски мрамор и тъмно зелен гранит.

011 Вече сме в Малинова долина. Тук камината е с призматична камера с вертикално повдигане на стъклото. Облицовката е изработена от бежов египетски мрамор и тъмно зелен гранит

012 Тази зидана камина е в Банкя. Вертикалната облицовка е от масивен варовик. Плотовете, пейката и стъпалата са от тъмно кафяв мрамор Емперадор.

013 Пак сме в Банкя. Камината е с горивна камера B 1 на CHEMINEE DIFFUSION. Облицовката от варовик и червен мрамор.

014 Камина с френска горивна камера с вертикално отваряне SPECIALVISION 760 - 054+ на FONTE FLAMME в Нови хан. Облицовката е изработена от масивен врачански варовик. Плотовете са от италиански гранит "мултиколор".

015 Камина с френска горивна камера с вертикално отваряне SPECIALVISION 760 - 054+ на FONTE FLAMME в Нови хан. Облицовката е изработена от масивен врачански варовик. Плотовете са от италиански гранит "мултиколор".

016 Зидана камина в Банкя. Облицовката е от врачански варовик и гранитни плотове Мултиколор.

 

    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 следваща последна